Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τα ρόστερ είναι πιο ποιοτικά”

“Τα ρόστερ είναι πιο ποιοτικά”

paok 1

Σε δηλώσεις του στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Basket league. o προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν κι εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πετύχει τους στόχους της.

“Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι, πρώτα από όλα σε καλό περιβάλλον για να εργαστούμε. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, με νέους παίκτες αλλά και έχοντας κρατήσει έναν κορμό. Τα ρόστερ είναι πιο ποιοτικά και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αναπτύσσονται οι Έλληνες και έρχονται καλύτεροι ξένοι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο κρίσιμο σημείο της σεζόν”, δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: “Στα 35 μου προς 36, κατάφερα να παίξω στην εθνική, να είμαι αρχηγός του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ωραίο για μένα. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα μου και την εθνική. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…