Κεντρική Γυναίκες Με απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

pantelakis

Δίχως δυο παίκτριες θα παραταχθεί η ομάδα του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (το Σάββατο 20/10, 14.30), για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες” δεν θα έχουν στην διάθεση τους τις τραυματίες Αγγελική Νικολοπούλου και Ρίτα Ρασίντ.Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν δέκα παίκτριες, οι οποίες είναι οι εξής: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδα του ΟλυμπιακούΓιώργος Παντελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση:

“Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚγια το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10). Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουν τη νίκη παίζοντας και καλό μπάσκετ. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα δούμε την Ευρώπη και τα παιχνίδια που ακολουθούν για εκεί”.

Και στην συνέχεια μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτριες του:

‘Έχουμε δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, συνδυάζοντάς την και με όμορφο θέαμα για τον κόσμο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…