Κεντρική Elite League Κουκάς: “Επικρατεί οικογενειακή κατάσταση”

Κουκάς: “Επικρατεί οικογενειακή κατάσταση”

diagoras driopideon

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων έχει πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές ανόδους και το Σάββατο πήρε την πρώτη του νίκη στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος φοράει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας, τόνισε ότι στην ομάδα επικρατεί οικογενειακή κατάσταση σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος: “Το αντιμετωπίσαμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά ήταν μια ιστορική στιγμή για το Διαγόρα να αντιμετωπίζει τη κάτοχο του Κυπέλλου και του Chapmions League, ελπίζω να επαναληθφεί και να ακολουθήσουν ανάλογες επιτυχίες”.

Για την επιτυχημένη πορεία του Διαγόρα και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει: “Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η οικογενειακή κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες”.

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους της νέας σεζόν: “Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα όπου έχουμε στόχο να τερματίσουμε όσο πιό ψηλά γίνεται, διότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…