Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

panathinaikos 1

Ξεκίνησε από σήμερα (10/09) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας. Η “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας, ότι οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20% στα PAOSHOP.

Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε από σήμερα (10/9) η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την νέα αγωνιστική περίοδο από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 , μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολυτελή θήκη, την οποία κοσμεί χαραγμένο το επετειακό σήμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τα εκατό χρόνια ιστορίας.

Γι’ αυτούς, αλλά και για εκείνους που έχουν δηλώσει ως τρόπο παράδοσης της κάρτας τους την αποστολή της με courier, το κατάστημα του PAOSHOP στην Λ. Αλεξάνδρας επιφυλάσσει μια σπουδαία έκπληξη. Με την επίδειξη του διαρκείας, παρέχεται έκπτωση 20% για όλα τα αγαπημένα πράσινα προϊόντα με αγορές άνω των 20 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για την τρέχουσα εβδομάδα (Δευτέρα 10/9 με Σάββατο 15/9)!

Be part of the #Green Century”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…