Κεντρική Basket League Άρης Ιωαννίδης στο eBasket για Άρη! “Έγιναν σοβαρές κινήσεις. Εγγύηση ο Γουλιέλμος, ψυχή ο Παπαγεωργίου”

Ιωαννίδης στο eBasket για Άρη! “Έγιναν σοβαρές κινήσεις. Εγγύηση ο Γουλιέλμος, ψυχή ο Παπαγεωργίου”

iwannidis galis

Όταν ο “αρχιτέκτονας” του “μεγάλου” Άρη στα χρόνια της Αυτοκρατορίας και αυτός που οδήγησε σε τεράστιες επιτυχίες τους “κίτρινους” κάνοντας ολόκληρη την Ελλάδα να θαυμάζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκφράζει την στήριξή του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην νυν διοίκηση του Άρη τότε αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει πως βλέπει κάτι… πολύ καλό στην ΚΑΕ και διαπιστώνει πως υπάρχει υγιής λειτουργία με την νέα τάξη πραγμάτων μετά την εποχή Λάσκαρη.

Η άποψη του σπουδαίου Γιάννη Ιωαννίδη πάντα έχει βαρύνουσα σημασία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον αγαπημένο του Άρη στον οποίο μεγαλούργησε και σταθερά τον είχε στην κορυφή. Ο “ξανθός” μιλώντας στο ebasket.gr αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τους Δημήτρη Γουλιέλμο και Χάρη Παπαγεωργίου, έκανε ένα γενικό σχόλιο για τις μέχρι τώρα κινήσεις της ΚΑΕ ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας και ότι θα την στηρίξει.

iwannidis.giannis

Αρχικά η μεγάλη προσωπικότητα του Άρη αλλά και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ, μας είπε:

“O Γουλιέλμος είναι εγγύηση, είναι σοβαρός… Κάνει βήματα σωστά και πρέπει κάθε βήμα το οποίο γίνεται, να είναι σταθερό βήμα. Αν τυχόν κάνεις λάθη, από εκεί και πέρα στην συνέχεια είναι πιο δύσκολο το μάζεμα… Εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Γουλιέλμο και πιστεύω πως οι κινήσεις μέχρι τώρα ήταν πολύ καλές, σοβαρές και χτύπησαν στην καρδιά του προβλήματος“.

Φυσικά σημαντικότατος είναι ο ρόλος του Χάρη Παπαγεωργίου που ανέλαβε την προεδρία της ΚΑΕ και έχει την ευθύνη της υπογραφής γνωρίζοντας για το πόσο “λεπτή” και δύσκολη ήταν η συγκεκριμένη απόφαση, ειδικότερα με τα χρέη που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Ιωαννίδης, που είχε παίκτη στον Άρη τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, σχολίασε: “Τον Χάρη Παπαγεωργίου τον ξέρω από μικρό παιδί. Λοιπόν, είναι ψυχή… Όταν λέμε ψυχή, πραγματικά ψυχή… Είναι καλό παιδί, το λέω με όλη την αγάπη. Ο Χάρης μεγάλωσε στον Άρη. Είναι σωστά όλα αυτά τα άτομα που έχουν μπει στον Άρη”.

iwannidis

“Λιθαράκι-λιθαράκι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει..”

Η συζήτησή μας “πήγε” στον κόσμο του Άρη… Πάντα έχει υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα και γενικότερα την στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο. Για το πόσο σημαντικό είναι οι φίλοι των “κιτρίνων” να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή σε αυτό το… restart που επιχειρείται στην ΚΑΕ, ο “ξανθός” ανέφερε: “Έχει υπομονή ο κόσμος του Άρη. Πάντα βοηθάει… Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Μη φοβάστε τον κόσμο… Οι κινήσεις να είναι σωστές, λιθαράκι-λιθαράκι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μέχρι τώρα έχουν κάνει (σ.σ. οι άνθρωποι του Άρη) σωστές κινήσεις και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Και έτσι θα γίνουν όλα σωστά…”.

“Σίγουρα ο κόσμος θα βοηθήσει”

Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Άρη (σχετική αναφορά είχε κάνει ο Δημήτρης Γουλιέλμος στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει), οπότε ζητήσαμε από τον “ξανθό” να “στείλει” ένα μήνυμα προς τους φίλους των “κιτρίνων”. “Σίγουρα ο κόσμος θα βοηθήσει… Περνάμε δύσκολες εποχές αλλά στην ομάδα του μπάσκετ πάντα προσφέρει βοήθεια και αυτό θα κάνει πάλι”, είπε ο Ιωαννίδης και πρόσθεσε: “Είμαι σίγουρος πως ό,τι πρέπει να κάνει και ανάλογα με την δυνατότητα που έχει ο καθένας, θα μπορέσει να βοηθήσει αυτή την καινούρια προσπάθεια του μπασκετικού Άρη”.

ioannidis giannakis galis

“Να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία…”

Προς το τέλος της κουβέντας μας, η συζήτηση “ξέφυγε” για λίγο από τον Άρη. Αυτό γιατί το προηγούμενο Σάββατο στον Μαραθώνα έγινε παιχνίδι μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με στόχο την στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά στο Μάτι ενώ αυτή η αναμέτρηση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη που αποτέλεσε θύμα της πύρινης κόλασης που υπήρξε και έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Ο Ιωαννίδης και ο σύλλογος βετεράνων “στήριξαν” αυτόν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τον “ξανθό” να τονίζει πως… “εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Και γι’ αυτόν τον λόγο και με αυτό το σκεπτικό, οι παλαίμαχοι διεθνείς κάνουμε παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς γιατί κάποιο άτομο μπορεί να έχει τεράστια ανάγκη. Ή για παράδειγμα κάποιο ίδρυμα να βοηθήσουμε… Είναι μεγάλη υπόθεση που όλα αυτά τα παιδιά μαζεύονται και είναι σημαντικό να δείχνεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν”.

giannis iwannidis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…