Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Ήφαιστος: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ήφαιστος: Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ο Ήφαιστος Λήμνου με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα (10/09) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά. Ο Ήφαιστος θέλει τη στήριξη του κόσμου του, γι αυτό κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα (10/9)ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανήκει στον κόσμο του και έτσι προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό μας και να γεμίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδό μας δημιουργώντας μία άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η Λήμνος μπαίνει… δυναμικά στο μπασκετικό χάρτη της χώρας και ευελπιστούμε όλοι εσείς να «αγκαλιάσετε» την προσπάθεια των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου και να είστε οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μας!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ποικίλουν και οι παρακάτω κατηγορίες αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις της επιλογής του κατόχου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Οι κατηγορίες, οι οποίες αποτυπώνονται στο παρακάτω σχέδιο, είναι οι εξής:

•Gold €180

•Silver €150

•Red €120

Ειδικές Εκπτώσεις

Στις παραπάνω κατηγορίες παρέχεται έκπτωση 20%, με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, για τις ακόλουθες κατηγορίες:

– Φοιτητικό εισιτήριο

– Στρατιωτικό εισιτήριο

– Ειδικό εισιτήριο ανέργων

Οικογενειακό εισιτήριο:

Ταυτόχρονα, θα παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης προνομιακού οικογενειακού εισιτηρίου με κόστος €220. Αυτό θα αφορά την κατοχύρωση θέσεων για έναν ενήλικα και ένα παιδί ηλικίας 6-15 ετών.

VIP:

Για την κατηγορία Εισιτηρίων διαρκείας VIP ο ενδιαφερόμενος θα αποστείλει αίτημα κατοχύρωσης θέσης και ενδιαφέροντος στο email marketing@ifaistosbc.gr.

Το κόστος των VIP εισιτηρίων διαρκείας ανέρχεται στα €250.

Σημεία και οδηγίες πώλησης εισιτηρίων διαρκείας:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται τόσο ηλεκτρονικά από το viva.gr όσο και από το Κατάστημα Sports House, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου όπως επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της πρώτης και ιστορικής αγωνιστικής περιόδου του Ήφαιστου Λήμνου στη Basket League, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης των εισιτηρίων τους, θαπαραλάβουν τις κάρτες στο σπίτι τους, οι οποίες θα συνοδεύονται και από μια σειρά προνομίων.

Σύντομα, πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιούνται επίσης και από δύο νέα σημεία πώλησης. Τόσο από το Γραφείο της ομάδας στη Μύρινα της Λήμνου όσο και από τα εκδοτήρια της έδρας της ομάδας μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Κάθε απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς!

Έλα στην παρέα μας και ζήσε μία μοναδική εμπειρία!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…