Κεντρική Elite League Από την ΑΕΚ στο Μαρούσι!

Από την ΑΕΚ στο Μαρούσι!

Manolis Xatzidakis

Τη φανέλα του Αμαρουσίου θα φοράει τη νέα χρονιά ο Μανώλης Χατζηδάκης με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει ο παίκτης της να βρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν θα είχε φέτος στην ανδρική ομάδα της “Βασίλισσας”.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Μανώλης Χατζηδάκης (18 χρ., 2μ.08) παραχωρείται, προκειμένου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο Γ.Σ. Αμαρουσίου, με τη μορφή δανεισμού. Ο Λεριός φόργουορντ/σέντερ ήλθε στην ΑΕΚ από τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά «γεννήθηκε» στον Πανιώνιο Λέρου. Υπέγραψε επταετές συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το 2023. Τίμησε δεόντως τη κιτρινόμαυρη φανέλα με την ποιότητα και το ήθος του στα Τμήματα Υποδομής.

Άξιος αρχηγός της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ και χάλκινης «πρωταθλήτριας» Ελλάδος ΑΕΚ2018. Μέλος της Πρωταθλήτριας Νέων ΕΣΚΑ ΑΕΚ 2017. Μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018. Μέλος των εθνικών ομάδων. Ο Μανώληςπαραμένει στο «Πρόγραμμα ΑΕΚ» και θα παρακολουθείται στενά από τους αξιολογημένους προπονητές της «Βασίλισσας»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…