Κεντρική Basket League Άρης Αγγέλου στο eBasket: “Θα δείτε έναν Άρη με ενέργεια και μαχητικότητα”

Αγγέλου στο eBasket: “Θα δείτε έναν Άρη με ενέργεια και μαχητικότητα”

agellou giorgos

Ήρθε στον Άρη πολύ ορεξάτος, με μεγάλη δίψα προκειμένου να φανερώσει στο παρκέ τις δυνατότητές του. Αυτό δεν χρειάζεται… πολλή ώρα για να το αντιληφθεί κάποιος που θα μιλήσει με τον Γιώργο Αγγέλου. To ebasket.gr τον συνάντησε στο Παλέ και ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία του φετινού Άρη αλλά στην παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρκετές φορές μέσω των social media ο Αγγέλου έχει δείξει πως τον… εξιτάρει ο κόσμος του Άρη, οπότε αρχικά του ζητήσαμε να μας πει πώς νιώθει που θα αγωνίζεται μπροστά στους φίλους των “κιτρίνων” που ξέρουν να δίνουν μια έξτρα ώθηση στους παίκτες με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

“Όπως έχω ξαναπεί και δεν θα βαρεθώ να το λέω, αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν είναι η δουλειά μου. Μπορεί να ζω από αυτό αλλά ονειρευόμουν αυτή την στιγμή, το να παίξω στην Α1, τα τελευταία 15-16 χρόνια. Οπότε κάνοντας αυτό το πράγμα και με αυτή την φανέλα (σ.σ. του Άρη), είναι σίγουρα ιδιαίτερο και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι αυτή την στιγμή”.

“Η απαιτητικότητα του κόουτς είναι κυρίως στο νοητικό κομμάτι”

Όσο για τον -πάτερα του- Βαγγέλη Αγγέλου και το πόσο απαιτητικός είναι; “Η απαιτητικότητα του κόουτς δεν είναι κατά βάση στο σωματικό κομμάτι. Είναι πιο πολύ στο νοητικό κομμάτι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και το πρωί και το απόγευμα. Έχουμε διπλές προπονήσεις τις τελευταίες 20 μέρες. Είναι καλό που είναι απαιτητικός γιατί αλλιώς δεν θα γινόμασταν καλύτεροι και είναι από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ήρθα σε αυτή την ομάδα”.

agellou

“Να βρω τον εαυτό μου…”

Για τον… νέο Άρη και αν μπορεί να προσδιορίσει -έστω κι αν ακόμη είναι νωρίς για εκτιμήσεις- το τι στοιχεία θα έχει η ομάδα των “κιτρίνων”, είπε: “Αυτό ούτε εγώ μπορώ να το απαντήσω. Αλλά μπορώ να πω ότι ο Άρης που θα δείτε, θα χαρακτηρίζεται από την ενέργεια, την μαχητικότητα και την άμυνα“.

Σχετικά με το τι να περιμένουν οι φίλοι του Άρη από τον ίδιο, ανέφερε: “Δεν ξέρω τι Γιώργο Αγγέλου να περιμένει ο κόσμος. Κι εγώ θέλω να βρω τον εαυτό μου μέσα από αυτή την ομάδα γιατί πέρυσι δεν είχα και μια τόσο καλή χρονιά. Ο,τι είπα για την ομάδα, ισχύει και για μένα. Αυτό που θα δει ο κόσμος από μένα είναι ένα παιδί το οποίο κάνει αυτό που ονειρευόταν από 5 χρονών. Πώς μπορεί να είναι ένα τέτοιο παιδί; Μέσα στη χαρά, τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα“.

Θυμηθείτε θέματα που αφορούν τον Γιώργο Αγγέλου:

-Κλαρκ στο eBasket: “Ταλαντούχος ο Αγγέλου, σπίτι μου ο Άρης!”

-Το “ταξίδι” του Γιώργου Αγγέλου…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…