Κεντρική Basket League Άρης Κλαρκ στο eBasket: “Ταλαντούχος ο Αγγέλου, σπίτι μου ο Άρης!”

Κλαρκ στο eBasket: “Ταλαντούχος ο Αγγέλου, σπίτι μου ο Άρης!”

clark aris aris

Αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2008-10) στον Άρη ενώ είχε συμπαίκτη τον Γιώργο Αγγέλου στο Περιστέρι… Ο λόγος για τον… μπόμπερ Κίκι Κλαρκ στον οποίο απευθύνθηκε το ebasket.gr ζητώντας του να μιλήσει για τον νέο παίκτη των “κιτρίνων”.

“Ο Αγγέλου είναι πολύ ταλαντούχος σουτέρ από απόσταση ενώ έχει μεγάλη ταχύτητα“, είπε ο ηγέτης του Περιστερίου που πέρυσι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις (μεταξύ άλλων έμειναν… αξέχαστα τα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν στο ματς του πρώτου γύρου είχε πετύχει 9/10 τρίποντα ενώ στον αγώνα του δεύτερου γύρου είχε 10/15 τρίποντα) και οδήγησε την ομάδα του στην Α1.

Οι Κλαρκ και Αγγέλου ουσιαστικά είχαν ίδιο ποσοστό στα τρίποντα (44.9% ο πρώτος και 44,8% ο δεύτερος), με τον Αμερικανό να υπογραμμίζει για τον 23χρονο καλαθοσφαιριστή που ανήκει πλέον στον Άρη ότι “δεδομένου πως του δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία, νομίζω πως έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης“.

clark agelou

Οι “κίτρινοι” αποτελούν… ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Κλαρκ ο οποίος δεν έχει ξεχάσει τα όσα έζησε στον Άρη. Να σημειωθεί πως την σεζόν 2008-09 ο Αμερικανός αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ των “κιτρίνων” (αλλά και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα συνολικά) ενώ την αγωνιστική περίοδο 2009-10 ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης (σ.σ. στην κανονική περίοδο).

Ο Άρης θα είναι πάντα το σπίτι μου! Ήταν υπέροχα τα δύο χρόνια που πέρασα, όπως ήταν υπέροχοι και οι οπαδοί για μένα”, είπε ο Κλαρκ που είχε βρεθεί στο Παλέ το 2015 και διευθετήθηκε η οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε απέναντί του (από την εποχή Δαμιανίδη), με τους οπαδούς των “κιτρίνων” να τον χειροκροτούν στο ματς με την Λάρισα όταν “τοποθετήθηκε” στα επίσημα του γηπέδου.

Φέτος με το Περιστέρι ο Αμερικανός θα βρεθεί αντιμέτωπος του… αγαπημένου του Άρη. “Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω εκεί (σ.σ. στο Παλέ) αυτή την σεζόν. Θα είναι κάπως περίεργο να πηγαίνω στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, αλλά είναι καλό που θα επιστρέψω”, τόνισε ο Κλαρκ και κλείνοντας την αναφορά του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είπε το εξής: “Άρης για πάντα!”.

Ο Κλαρκ στο Μουσείο του Άρη

clark kiki

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…