Κεντρική A2 Το νέο προπονητικό κι ιατρικό επιτελείο του Χαρίλαου Τρικούπη!
A2

Το νέο προπονητικό κι ιατρικό επιτελείο του Χαρίλαου Τρικούπη!

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη έπιασε δουλειά, με τον σύλλογο να ανακοινώνει, μάλιστα, το νέο προπονητικό κι ιατρικό επιτελείο.

Αναλυτικά:

“Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Μούτσιο Ηλία (που επιστρέφει για τη 3η του θητεία στην ομάδα) και το Παναγιώτη Μπερτσιά τους οποίους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Γυμναστής του Συλλόγου μας θα είναι για 2η χρονιά ο Νίκος Παγούνης με τον οποίο ανανεώθηκε η συνεργασίας μας όντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη συνεργασία της και με το γυμναστήριο GYMNASIUM FITNESS CLUB του κυρίου Θόδωρου Καραβασίλη τον οποίο ευχαριστούμε για την ευγενική του χορηγία προς το σύλλογο μας.

Από φέτος στο τεχνικό stuff θα ανήκει και ο Πέτρος Μπέλλας, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος του αθλητικού εξοπλισμού. Γενικός αρχηγός παραμένει ο Γιώργος Τέγας, ενώ στη θέση του team manager θα βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Κλάδης.

Όσον αφορά το ιατρικό επιτελείο, επικεφαλής για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο χειρούργος ορθοπεδικός κύριος Γιάννης Τσώλος. Φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας από φέτος θα είναι ο Θανάσης Ζαμπάρας τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο Σταύρος Κοντός θα είναι ο μικροβιολόγος της ομάδας μας, ενώ η Μαρία Περπερίδη θα είναι η διαιτροφολόγος-διαιτολόγος του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε σε όλο το επιτελείο καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γκαγκαλούδης: «Με περίμεναν μηχανάκια στο ΣΕΦ»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Β’ με το Μαρούσι στο …