Κεντρική A2 “Έχασε” Πετανίδη ο ΠΑΟΚ, ακόμη ένα ταλέντο στον Ηρακλή!

“Έχασε” Πετανίδη ο ΠΑΟΚ, ακόμη ένα ταλέντο στον Ηρακλή!

Είχαμε αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα στον Γιώργο Πετανίδη και στο ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Υπογραμμίσαμε πως όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει τα δικαίωματά του, όπως και έγινε τελικά… Τον νεαρό τον “κοίταξε” η Σαραγόσα και η Στέλα Ατζούρα, ωστόσο λόγω ηλικίας το τελευταίο διάστημα αποφασίστηκε από την οικογένεια του παίκτη αυτός να παραμείνει στην Ελλάδα. Από την χώρα μας είχαν ενδιαφερθεί σύλλογοι, κάτι για το οποίο επίσης σας είχαμε ενημερώσει σχετικά το προηγούμενο διάστημα και τελικά ο Ηρακλής ήταν αυτός που “άρπαξε” τον Πετανίδη παίρνοντας έτσι ένα σπουδαίο ταλέντο (όπως έγινε και με τον Φίλλιο, ο οποίος κι αυτός αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ).

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, πιστή στο μακρόπνοο πλάνο της, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Πετανίδη, με συμφωνία μέχρι το 2023.

Ο νεαρός γκάρντ αποτέλεσε την καλοκαιρινή περίοδο βασικό μεταγραφικό στόχο των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον απο ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας για να τον εντάξουν στη σύνθεση τους, αλλά η επιμονή και υπομονή του Προέδρου κ. Δρακόπουλου και του Αντιπροέδρου κ.Κοντοτάσιου να εντάξουν ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στο αναπτυξιακό προγράμμα της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, να επενδύσουν πάνω του για το μέλλον του συλλόγου, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να φορέσει τα “κυανόλευκα”.

Ο νεαρός διεθνής Γκάρντ θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με απότερο σκοπό την ταχύτερη ενσωμάτωση του στην ανδρική ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Λοβ: «Όταν κάτι είναι τόσο οριακό, οφείλεις να σφυρίξεις»

Ο Ζερμέν Λοβ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Pick n Roll» της Cosmote TV και αναφέρθηκε στην…