Κεντρική Ελλάδα ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Βράβευσε τις Μικτές ΕΚΑ ο Βασιλειάδης

Βράβευσε τις Μικτές ΕΚΑ ο Βασιλειάδης

Τις Μικτές ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης», που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σλοβενία, υποδέχθηκε χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης τίμησε τις δύο ομάδες τόσο για τη συμμετοχή όσο και για το χάλκινο μετάλλιο που πήρε η 35+.

Παρόντες από πλευράς ΕΚΑ ήταν ο πρόεδρος Πέτρος Κελέσης, ο γενικός γραμματέας Σάββας Ανεστιάδης, ο προπονητής Μάριος Χαλκιαδάκης και μέλη των δύο ομάδων. Στη συνάντηση παραβρεθήκαν ο Πάρης Πετράς υπεύθυνος του maxi basketball στην Ευρώπη καθώς και πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Θεσσαλονίκης.

Οι υπεύθυνοι του Εργασιακού Πρωταθλήματος Αθήνας ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις μελλοντικές διεθνείς διοργανώσεις, συζήτησαν για το τι πρεσβεύει το ΕΚΑ, καθώς επίσης και για λύσεις που μπορούν να δοθούν με τη συμβολή της ΓΓΑ, σε οργανωτικά θέματα.

Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου Μικτή 35+, αποτελείται από τους: Νικόλαο Χούστη, Ευάγγελο Τσιστράκη, Πέτρο Χιουτακάκο, Γιάννη Χατζηδάκι, Θωμά Γρηγοράκο, Στέφανο Τριανταφύλλη, Σταύρο Σοφιανόπουλο, Χρήστο Τάγκα, Ιωσήφ Βουράκη, Γιώργο Βαλμά.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Γιάννης: “Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και καλύτεροι” (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, καθώς έμειναν εκτός…