Κεντρική ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Βράβευσε τις Μικτές ΕΚΑ ο Βασιλειάδης

Βράβευσε τις Μικτές ΕΚΑ ο Βασιλειάδης

eka vasileiadis1

Τις Μικτές ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης», που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σλοβενία, υποδέχθηκε χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης τίμησε τις δύο ομάδες τόσο για τη συμμετοχή όσο και για το χάλκινο μετάλλιο που πήρε η 35+.

Παρόντες από πλευράς ΕΚΑ ήταν ο πρόεδρος Πέτρος Κελέσης, ο γενικός γραμματέας Σάββας Ανεστιάδης, ο προπονητής Μάριος Χαλκιαδάκης και μέλη των δύο ομάδων. Στη συνάντηση παραβρεθήκαν ο Πάρης Πετράς υπεύθυνος του maxi basketball στην Ευρώπη καθώς και πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Θεσσαλονίκης.

eka vasileiadis

Οι υπεύθυνοι του Εργασιακού Πρωταθλήματος Αθήνας ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις μελλοντικές διεθνείς διοργανώσεις, συζήτησαν για το τι πρεσβεύει το ΕΚΑ, καθώς επίσης και για λύσεις που μπορούν να δοθούν με τη συμβολή της ΓΓΑ, σε οργανωτικά θέματα.

Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου Μικτή 35+, αποτελείται από τους: Νικόλαο Χούστη, Ευάγγελο Τσιστράκη, Πέτρο Χιουτακάκο, Γιάννη Χατζηδάκι, Θωμά Γρηγοράκο, Στέφανο Τριανταφύλλη, Σταύρο Σοφιανόπουλο, Χρήστο Τάγκα, Ιωσήφ Βουράκη, Γιώργο Βαλμά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Το ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης» θα τιμήσει την ΟΣΕΚΑ

Το μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Το μπάσκετ με αμαξίδιο πηγαίνε…