Κεντρική ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης" Χάλκινο μετάλλιο για τη Μικτή 35+

Χάλκινο μετάλλιο για τη Μικτή 35+

eka

Το ήθελαν, το πάλεψαν και το πέτυχαν. Ο Μάριος Χαλκιαδάκης και οι παίκτες του έκαναν την υπέρβαση και έγραψαν ιστορία με τη νίκη τους επί της Λιθουανίας με 86-76 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παλαιμάχων που διεξάγεται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, νίκη που τους έφερε στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Το πρώτο για το ΕΚΑ Basket “Νίκος Γκάλης” σε διεθνείς αγώνες.

Η ελληνική ομάδα από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού έδειξε τις προθέσεις της, ξεκίνησε δυναμικά και με απόλυτη συγκέντρωση κατάφερε να πάρει προβάδισμα το οποίο διατήρησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έως το τελικό 86-76.

“Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον προπονητή και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με πάθος σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που είχαν απέναντί τους. Ευχαριστώ για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για την αγωνιστικότητα και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, αν και ερασιτέχνες”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης»Πέτρος Κελέσης, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ενώ συνέχισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους του συνεργάτες μου για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία που είχαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, έως ότου οι ομάδες μας να φτάσουν στο Μάριμπορ, και πρωτίστως τον Γενικό Γραμματεά του ΕΚΑΣάββα Ανεστιάδη που αν και δεν κατάφερε να είναι μαζί μας στη Σλοβενία ως φυσική παρουσία, η συμβολή του σε αυτή την επιτυχία ήταν τεράστια.”

eka

Ο προπονητής της ομάδας Μάριος Χαλκιαδάκης από την πλευρά του είπε: “Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την παρουσία τους στη διοργάνωση. Αγωνίστηκαν σκληρά, πίστεψαν πως μπορούν να τα καταφέρουν και το πέτυχαν. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του ΕΚΑ που φρόντισε για την άρτια παρουσία μας στο Πανευρωπαϊκό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΚΑ "Νίκος Γκάλης"

Δειτε επισης

Το ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης» θα τιμήσει την ΟΣΕΚΑ

Το μπάσκετ με αμαξίδιο αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Το μπάσκετ με αμαξίδιο πηγαίνε…