Κεντρική NBA Το απολύτως “τρελό” σουτ του Κάρι στην κορυφή του top-5! (vid)
NBA

Το απολύτως “τρελό” σουτ του Κάρι στην κορυφή του top-5! (vid)

steph curry 2

Το 24άρι χρονόμετρο ολοκληρωνόταν, ο έλεγχος της μπάλας είχε μερικώς χαθεί κι ο Στεφ Κάρι βρισκόταν μαρκαρισμένος, περίπου 9 μέτρα μακριά από το καλάθι. Οι συνθήκες αυτές θα υψώνονταν σαν “τείχος” γύρω από έναν φυσιολογικό NBAer και θα του στερούσαν τη δυνατότητα να βρει τον χώρο και να “συνδεθεί” με τον στόχο.

Για τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών, όμως, το πρόβλημα δεν είναι και τόσο πολύπλοκο…

Η χθεσινή βραδιά άνηκε ξεκάθαρα στον Κάρι, με τον σούπερ-σταρ των Γουόριορς να εκτελεί το Κλίβελαντ αλλά και να σημειώνει τη φάση της ημέρας! Με τον Κέβιν Λοβ “κολλημένο” πάνω του κι αφού είχε χάσει τον έλεγχο της μπάλας μετά τη διπλή ραχιαία ντρίμπλα, ο Στεφ απλώς σηκώθηκε και με τρομερή καμπύλη έβαλε “φωτιά” στο διχτάκι, καθώς και στις κερκίδες της Oracle Arena!

Πέρα από την κορυφή, όμως, ο Κάρι φιγουράρει και στη 2η θέση, καθώς “χειραγωγεί” τον Τσέντι Οσμάν και με ένα αστραπιαίο step-back βάζει το τελευταίο θαυμαστικό στην υπέροχη εμφάνισή του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, βέβαια, δεν λείπει από τη λίστα, καθώς πραγματοποιεί δύο spin-moves και τελειώνει τη φάση από τα αριστερά με δύο παίκτες κρεμασμένους πάνω του.

To top-5 του Game 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…