Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Το αντίο του Ταμπάκη στον Τυφώνα (pic)

Το αντίο του Ταμπάκη στον Τυφώνα (pic)

Tampakis Tyfon

Το τελευταίο αντίο στον Τυφώνα είπε ο Φίλιππος Ταμπάκης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που προσέφεραν σε αρκετά πόστα στην ομάδα, όντας και προπονητής της πρώτης ομάδας. Μετά από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο του Ηρακλείου. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιο με ανάρτηση του στα social media.

Αναλυτικά:

“Μετά από 4 περίπου χρόνια συνεργασίας με τον Τυφών Α.Σ., έφτασε η ώρα της λύσης της συνεργασίας μας. Σε μία πορεία που ήταν γεμάτη δυνατές στιγμές, άλλοτε χαρούμενες άλλοτε στενάχωρες, γίναμε όλοι καλύτεροι, πιο δυνατοί και σίγουρα πιο σοφοί.

Έτσι είναι ο αθλητισμός, που ότι κι αν λένε, ποτέ δεν είναι επάγγελμα, ποτέ δεν έχει ωράριο και ποτέ δεν σταματάει. Κρατάω όλα τα όμορφα που έζησα στο Ηράκλειο (μια γειτονιά που η φιλοξενία της θα μου μείνει αξέχαστη) και θα προσπαθήσω να μάθω απ’ όλα τα δύσκολα που συνόδευσαν αυτή τη δεύτερη θητεία μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν σε όλα όσα έκανα και ζητάω συγγνώμη απ’ όσους χωρίς να το καταλάβω στεναχώρησα με τις κατά καιρούς αποφάσεις μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς όλων των αθλητών που στάθηκαν κοντά μου και μου εμπιστεύτηκαν την αθλητική τύχη των παιδιών τους στο ποσοστό που μου αναλογούσε.

Εύχομαι στον Τυφώνα να κάνει βήματα μπροστά και να έχει επιτυχίες και πάνω απ όλα υγεία για όλα του τα μέλη, παίκτες, γονείς, παράγοντες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…