Κεντρική Basket League Άρης Παλιάντζας: “Θα παρουσιαστεί αγνώριστος ο Φλιώνης”

Παλιάντζας: “Θα παρουσιαστεί αγνώριστος ο Φλιώνης”

paliantzas

O μάνατζερ του Δημήτρη Φλιώνη μίλησε για την παραμονή του 21χρονου πόιντ γκαρντ στην ομάδα του Άρη.

Ο Βασίλης Παλιάντζας υποστήριξε στον Arena 89,4 FM πως ο Έλληνας γκαρντ “θα παρουσιαστεί αγνώριστος” την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Δημήτρη Φλιώνη να ανανεώσει με τον Άρη: “Το σίγουρο είναι ότι λειτούργησε με το συναίσθημα και τη λογική παράλληλα, πιστεύει στο πλάνο του κόουτς έπαιξε ρόλο η συνομιλία που είχαν. Το συναίσθημα έπαιξε τον τελικό και καταλυτικό ρόλο.Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι από έξι χρονών στον Άρη, είναι πολύ δύσκολο, τον κατέβαλλε ψυχολογικά, ήταν σε δύσκολη και πρωτόγνωρη θέση γι’ αυτόν. Με στήριξη από το περιβάλλον του πήρε την απόφαση που θεωρούμε την καλύτερη για το μέλλον του».

Για τον ρόλο του Φλιώνη στο ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”: “Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος, αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι η νέα διοίκηση και ο προπονητής θα ανταπεξέλθουν στο στοίχημα, ο Δημήτρης πείσθηκε ότι θα είναι βασικό κομμάτι της νέας εποχής του Άρη, δουλεύει όσο ποτέ άλλοτε. Να περιμένετε ότι θα παρουσιαστεί αγνώριστος , πολύ καλύτερος.

Βάζει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι , μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο για έναν αθλητή να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο. Συνήθως εκεί που δουλεύουν για τον εαυτό τους είναι την καλοκαιρινή περίοδο. Ήταν πάντα στις εθνικές ομάδες, αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσει να δουλέψει να βάλει πράγματα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, στο πίσω μέρος του γηπέδου είναι σε υψηλό επίπεδο. Είναι ωριμότερος από ποτέ, ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που έληξε αυτή η διαδικασία”.

Για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, μεταξύ άλλων και το Λαύριο: “Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση, είναι ένα κόσμημα, είναι τυπικοί επαγγελματίες, αυτά προσμετρήσαμε, αυτή η πρόταση είχε διαχωριστεί και το οικονομικό μέρος ήταν πολύ ικανοποιητικό. Είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα, το θέμα ήταν τελειωμένο και παίχτηκε στις λεπτομέρειες η αλλαγή πλεύσης. Σε συγκεκριμένη στιγμή κάλεσαν κάποιοι άνθρωποι και εκεί άλλαξαν τα δεδομένα και εκεί ο αθλητής σκεφτόταν πως θα το αναιρούσε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…