Κεντρική Basket League Άρης Τα δεδομένα για Μπελ…

Τα δεδομένα για Μπελ…

bell

Σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Γκάρι Μπελ είναι oι άνθρωποι του Άρη. Ο Αμερικανός άφησε θετικές εντυπώσεις με την όλη παρουσία του (όχι μόνο αγωνιστική) την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ως γνωστόν βρίσκεται στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο παίκτης είναι ανοιχτός στο να συνεχίσει στους “κίτρινους” και δείχνει διάθεση για να γίνει αυτό, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή όσον αφορά τα οφειλόμενα (το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του έχει πληρωθεί και μένει ένα υπόλοιπο).

Γίνονται διαπραγματεύσεις για να δοθεί λύση σε αυτό το θέμα και να εντοπιστεί ένας τρόπος που θα “εξυπηρετεί” και τις δύο πλευρές, δηλαδή αυτή του καλαθοσφαιριστή για να πάρει τα χρωστούμενα και αυτή της ΚΑΕ που χρειάζεται κάποιες… διευκολύνσεις από όσους οφείλει καθώς τα μέτωπα είναι πάρα πολλά (λόγω των “αμαρτιών” από την εποχή Λάσκαρη).

Λύση στο ζήτημα των οφειλομένων πρέπει να βρεθεί και στην υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη για να προχωρήσει -και να “τελειώσει”- το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προταθεί ο Κιθ Ράιτ ο οποίος αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Κόντρα στον Άρη, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, είχε 9 πόντους ενώ κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς είχε 7,3 πόντους μέσο όρο και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Τολιόπουλος 3ος στα τρίποντα με τον Άρη

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο Άρης έφερε σε ισορροπία τη σειρά των προημι…