Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας…”

“Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας…”

ektos paok

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη νίκη απένατι στον Προμηθέα και έτσι έκανε το 2-0 στις νίκες. Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα που έγινε στο “Παλατάκι”, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“Γνωρίζαμε πως ο Προμηθέας έχει θέματα με τραυματισμούς. Επειδή είχε κάνει δύο μεγάλες νίκες εκτός έδρας με απουσίες, προετοιμαστήκαμε για ανάλογες περιστάσεις. Την απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής ο Προμηθέας σε κάποιους παίκτες, την έχει ξανακάνει. Εμείς θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Κάναμε το 2-0 και γνωρίζουμε πως ο Προμηθέας είναι ομάδα με προσωπικότητα. Θέλουμε το 3-0… Θα είναι ένα δύσκολο το επόμενο ματς, όπως και τα προηγούμενα που παίξαμε απέναντί του. Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάναμε, τον κόσμο και παίζαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε επίπονο πρόγραμμα. Ελπίζω αυτό το τελευταίο κομμάτι να το τελειώσουμε όπως πρέπει”.

Για το γιατί δεν έπαιξε ο Χαραλαμπόπουλος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προτίμησε να απαντήσει για τον Καρρά: “Ο Καρράς δουλεύει μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Λόγω και της παρουσίας νεαρών του Προμηθέα, του δώσαμε χρόνο. Τον πιστεύουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …