Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως”

“Μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως”

Ο κόουτς Δημήτρης Γαλάνης δούλεψε για δύο μήνες στο πλευρό του Ganon Baker, ο οποίος θα είναι εκ των ομιλητών του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης που θα γίνει από τις 22 μέχρι τις 24 Ιουνίου στην Αγία Παρασκευή. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους λόγους που θεωρεί κορυφαίο τον coach Baker αλλά και για τον τρόπο που αναπτύχθηκε η μεταξύ τους σχέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τον Ganon Baker και τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν: “Όλοι γνωρίζουν τον Ganon Baker για τις γνώσεις και τη δουλειά του στο skill development. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλύτερος από αυτά που δείχνουν τα βίντεο αν και για εμένα αυτό που τον ξεχωρίζει -και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο- είναι ότι πρόκειται για έναν εκπληκτικό και απόλυτα ενημερωμένο προπονητή στην μερική τακτική, στο σύγχρονο ασκησιολόγιο και σε εξειδικευμένες τακτικές. Η τριβή του όλο το χρόνο με ομάδες του ΝΒΑ και με TOP Κολλέγια τον εντάσσουν μεταξύ των κορυφαίων και πιο εξελιγμένων προπονητών παγκοσμίως”.

Για τη σχέση του με τον Ganon Baker: “Τον γνώρισα και δουλέψαμε μαζί για δύο μήνες στην Κίνα. Ο συνδυασμός κι η χημεία που είχαμε πάνω στη δουλειά μας έφερε κοντά. Ακολούθησε μία νέα συνάντηση όταν βρέθηκα τον Οκτώβριο στους Ορλάντο Μάτζικ και τώρα μεταφέρουμε αυτή τη συνεργασία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εκτός από το Σεμινάριο θα δουλέψουμε μαζί και στα camp που θα κάνουμε στο Μίλωνα, στο Deree, στο Ανατόλια και στο Επταπύργιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…