Κεντρική Basket League Άρης “Aνοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβω την θέση του τιμ μάνατζερ”

“Aνοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβω την θέση του τιμ μάνατζερ”

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άρη αλλά και για την προοπτική να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ στους “κίτρινους” μίλησε ο Σωτήρης Καραποστόλου.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε στο “Yellow Radio”:

Για το χθεσινό παιχνίδι των βετεράνων του Άρη:

“Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση χθες και όλοι βοηθήσαμε να πάρουμε αυτό το Κύπελλο”.

Για τον τελικό στην κατηγορία 35+:

“Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πιστεύω όποιος κόσμος ήρθε εκεί πέρα το χάρηκε, και εμείς χαρήκαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός των βετεράνων, να βλέπεις παλιούς φίλους και να θυμάσαι ότι έχεις περάσει μαζί τους. Πιστεύω ότι αυτό το πετύχαμε, περάσαμε πολύ ωραία, είδαμε πολλούς γνώριμους και θυμηθήκαμε τα παλιά”.

Για το πως ένιωσε που φόρεσε και πάλι την φανέλα του Άρη:

“Ένιωσα το ίδιο άγχος που ένιωθα όταν ήμουν και παίκτης, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα”.

Για το ότι ο τίτλος αυτός αφιερώθηκε στον Βασίλη Βουρτζούμη:

“Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Βασίλη του Βουρτζούμη όλα τα παιδιά είπαμε ότι αν πάρουμε το κύπελλο θα το αφιερώσουμε σε αυτόν, στην οικογένεια του, όπως και έγινε χθες, με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. να κάνει αυτό το πράγμα που είπαμε, ήταν για τον Βασίλη αυτό το Κύπελλο”.

Για τον Γιώργο Βράγγα στον οποίο αφιέρωσε τον τίτλο ο Σάββας Ηλιάδης:

“Ο Σάββας από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το ματς έβαλε την φανέλα του Γιώργου, που την έχει μαζί του συνέχεια, είχε μια ιδιαίτερη σχέση, μια ιδιαίτερη φιλία εδώ και πολλά χρόνια”.

Για τον Βασίλη Βουρτζούμη:

“Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδα όταν ήρθα πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το 2004, ήταν αυτός που με πήρε από το αεροδρόμιο, ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα. Ήταν ένας εργάτης του Άρη αλλά πάνω από μόλα ένα απίστευτο παιδί, με το χαμόγελο στα χείλι, με έναν καλό λόγο”.

Για το εάν υπήρξε συζήτηση ώστε να αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ:

“Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις στο παρελθόν, δεν προχώρησε καθόλου η συμφωνία, το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό, υπάρχουν διάφορα κολλήματα και θέματα που θα συζητηθούν”.

Για το ότι είναι πρόκληση το να βρίσκεται σε μια τέτοια θέση:

“Σίγουρα είναι μια θέση πρόκληση, συζητήθηκαν διάφορα πράγματα και υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να συζητηθούν ακόμη”.

Για την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου:

“Απλά και μόνο η παραμονή του έδωσε εμπιστοσύνη και στον κόσμο και σε πολλούς παίκτες, σίγουρα αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο που παρατηρεί ένας παίκτης για να έρθει, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα”.

Για το δικό του μέλλον:

“Είναι κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρω στο επόμενο χρονικό διάστημα, θέλω ακόμα να παίξω, τώρα τελείωσα το εφηβικό είμαι μόλις… 39 χρονών και έχω να δώσω και άλλο. Πρέπει να ονειρεύεσαι και να αγαπάς αυτό που κάνεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Όλο και καλύτερα ο Μιλόσεβιτς!

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται στο στρατόπεδο του Άρη καθώς μέρα με  την μέρα ο Σάββας Καμπ…