Κεντρική Β' Εθνική Παρελθόν τρεις παίκτες από Χαλκηδόνα

Παρελθόν τρεις παίκτες από Χαλκηδόνα

Chalkidona

Νέα μπασκετική στέγη θα ψάξουν για τη νέα σεζόν οι  Χάρης Μπατάκας, Κώστας Μαραπίδης και Τάσος Παναγιώτου, καθώς η Χαλκηδόνα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας μαζί τους. Ο ΓΑΣ με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι τρεις καλαθοσφαιριστές και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

“Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους αθλητές Μπατάκα Χάρη, Μαραπίδη Κώστα και Παναγιώτου Τάσο. Το Δ.Σ. του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας τους.

Πρόκειται για τρία παιδιά κόσμημα για το άθλημα. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας Χάρης Μπατάκας φόρεσε την φανέλα μας για πέντε συνεχόμενα χρόνια αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να αγωνίζεται την καινούργια χρονιά . Επίσης ο Μαραπίδης Κώστας, ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θα μπορέσει και αυτός να βρίσκεται κοντά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων . Τέλος ο Παναγιώτου Τάσος παρόλο που το πέρασμά του ήταν σύντομο, μόλις ένα χρόνο, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό από όλους καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …