Κεντρική NBA Παρ’ολίγον χαμός στα τελευταία δευτερόλεπτα του Καβς-Γουόριορς (vid)

Παρ’ολίγον χαμός στα τελευταία δευτερόλεπτα του Καβς-Γουόριορς (vid)

green thompson

Το δραματικό κι υπέροχο ματς ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει κάτι αξιοσημείωτο στο φινάλε, με την πρώτη “μάχη” των φετινών Τελικών να αποκτά… εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον στο φινάλε. Ένα… περίεργο μαρκάρισμα του Τρίσταν Τόμπσον κι ένα αμφιλεγόμενο σουτ του Σον Λίβινγκστον ήταν υπεραρκετά στοιχεία, ώστε να ανάψουν τη “φλόγα”.

Συγκεκριμένα, η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε όταν ο Στεφ Κάρι επιχείρησε λέι-απ με 34.1” για το τέλος της παράτασης. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον τάπωσε εμφατικά ενώ ο Τόμπσον προσπάθησε να τον μαρκάρει με… τον αγκώνα του, κάτι που νευρίασε τον Κάρι, ο οποίος ξεκίνησε trash-talking με τον ΛεΜπρόν!

Η συνέχει περιείχε ακόμη περισσότερη ίντριγκα. Με 2.6” για το τέλος κι αφού είχε δώσει ένα περίεργο σκριν με τον αγκώνα στον Τζέι Αρ Σμιθ, ο Σον Λίβινγκστον σηκώθηκε για το τελευταίο, αδιάφορο σουτ του ματς. Ο Τρίσταν Τόμπσον, όμως, θεώρησε unfair αυτή την κίνηση (κακώς, διότι υπήρχε χρόνος στο ρολόι των 24 δευτερολέπτων), μαρκάροντας με ανάρμοστο τρόπο την προσπάθεια του γκαρντ των Γουόριορς.

Η… τσατίλα κορυφώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά. Αφού το φάουλ είχε δοθεί, ο Ντρέιμοντ Γκριν ξεκίνησε να χειροκροτεί ειρωνικά, κάτι που εξόργισε τον Τόμπσον, με αποτέλεσμα να του βάλει την μπάλα στο πρόσωπο! Οι σπρωξιές άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, με τους πάντες να μπαίνουν στη μέση για να αποτρέψουν την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης!

Εν τέλει, ο Τόμπσον ήταν ο μόνος που αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, εν μέσω… αποθέωσης από τον Γκριν αλλά και τους φιλάθλους των Γουόριορς. Η αιτία της αποβολής του δεν ήταν η διένεξη με τον Γκριν αλλά το επικίνδυνο μαρκάρισμά του στον Λίβινγκστον.

Πλέον, η παρουσία του Τόμπσον στο Game 2 τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο χαμός των τελευταίων δευτερολέπτων

https://twitter.com/BleacherReport/status/1002396586847031296

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…