Κεντρική Β' Εθνική Μία ανανέωση και δύο αποχωρήσεις

Μία ανανέωση και δύο αποχωρήσεις

dimas

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει στη Β’ Εθνική.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τάσο Δήμα, ο οποίος ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της την περασμένη σεζόν, ενώ αποχαιρέτησε τους Πέτρο Βελισσαρίου και Νίκο Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση:

-H Διοίκηση της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Τάσο Δήμα.

Ο Τάσος με παραστάσεις από την Α1 και την Α2 ήταν πέρσι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας μας και ο πρώτος σκόρερ μας. Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης του Δήμα η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει μεγάλο μέρος από τον περσινό κορμό και μετά την μεταγραφή του Μαυρίδη ψάχνει πλέον τις 2-3 προσθήκες σε νεαρούς παίκτες που θα δέσουν το σύνολο μας αλλά και θα αποτελέσουν μελλοντικά τον κορμό της ομάδος.

Ευχαριστούμε τους αθλητές Πέτρο Βελισσαρίου και Νίκο Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στο σύλλογο μας. Πρόκειται για 2 αθλητές με επαγγελματισμό και συνέπεια που βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία μας. Τους ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα βήματα της καριέρας τους

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …