Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Εντυπωσιακό φινάλε (pics)

Εντυπωσιακό φινάλε (pics)

Έπειτα από τρεις ημέρες γεμάτες ομιλίες, γνώσεις και ενέργεια έπεσε σήμερα η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν κι όσα κατέγραψαν στα προπονητικά τους τετράδια καθιστώντας ακόμα ένα Σεμινάριο του ΣΕΠΚ απόλυτα επιτυχημένο.

Η αρχή της πρώτης ημέρας έγινε με τον πάντα γεμάτο ενέργεια και θετική αύρα, Ganon Baker* (ganonbakerbasketball.com)* να δείχνει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο σε θέματα που άπτονται την λήψη αποφάσεων, όμως η ομιλία του δεν έμεινε μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Ο Αμερικανός κόουτς έδωσε και πολλά μαθήματα ζωής προσπαθώντας να εξηγήσει στους προπονητές πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους στη ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός παιδιού!

Μεταξύ των δύο ομιλιών ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών δια του προέδρου του, Παναγιώτη Γιαννάκη, τίμησε τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής, Σπύρο Πάντζα, τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του ΓΣ Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Καράμπελα, τον πρόεδρο της ΚΑΠ, Γιώργος Οικονόμου και τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Αριστοτέλη Σεργιαδάκη για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση του Σεμιναρίου.

Η αυλαία ενός εξαιρετικού Σεμιναρίου έπεσε με τον Μάνο Μανουσέλη να δείχνει πολλές ασκήσεις και να «χτίζει» κομμάτι κομμάτι την άμυνα στην αδύνατη πλευρά! Ο Έλληνας τεχνικός ως συνήθως έδωσε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και έβαλε… δύσκολα στην ομάδα επίδειξης που στάθηκε στο ύψος της!

Δείτε στιγμές από την τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…