Κεντρική Basket League Σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα στραμμένα όλα τα βλέμματα

Σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα στραμμένα όλα τα βλέμματα

olympiakos promitheas papanikolaou

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών των playoffs της Basket League και στόχος τους είναι να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στις έδρες των αντιπάλων τους. Οι “πράσινοι” θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” θα ταξιδέψει στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, καθώς μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα την Κυριακή το βράδυ. Ο γκαρντ των “πρασίνων” δεν υπέστη κάτι σοβαρό και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Στην αντίπερα όχθη, και ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί πλήρης, καθώς μέρος στην τελευταία προπόνηση πήρε και ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Στον άλλο αγώνα των ημιτελικών, Ολυμπιακός και Προμηθέας θα δώσουν τη δική τους “μάχη”. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει κάποιον πονοκέφαλο και θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη νίκη και να τελειώσει τη σειρά. Η ομάδα της Πάτρας, η οποία λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στο ΣΕΦ, θέλει να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση και να μειώσει τη σειρά σε 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ
GAME 1: ΟΑΚΑ, 92-79
GAME 2: ΟΑΚΑ, 84-67
GAME 3: PAOK Sports Arena, 18:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
GAME 1: ΣΕΦ, 108-71
GAME 2: ΣΕΦ, 89-88
GAME 3: Δ. Τόφαλος, 20:30

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…