Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο τρόπαιο μας φέτος”

“Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο τρόπαιο μας φέτος”

sakota 1

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στο Final Four του Basketball Champions League και έχουμε την ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να κατακτήσουν το δεύτερο τρόπαιο για φέτος, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της Ένωσης σημείωσε ότι η χρονιά είχε πολύ δράμα, αλλά κατάφεραν να φτάσουν εδώ (στο F4) και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

“Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και οι προσδοκίες ήταν όπως πάντα στην Ελλάδα υψηλές. Θυμάμαι όταν ανέλαβα, η χρονιά ήταν σχεδόν χαμένη, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Ήταν μια χρονιά γεμάτη δράμα και πήραμε πολλά παιχνίδια με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Και η Μούρθια τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο, αλλά κατάφερε να φτάσει στο φάιναλ φορ. Τελικά είμαστε εδώ. Ίσως έχουμε μεγαλύτερη υποχρέωση να κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, αλλά όλες οι ομάδες που είναι εδώ, είναι πάρα πολύ καλές και δυνατές.

Η αναγέννησή μας άρχισε πριν από 4 χρόνια με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Δεν ήταν εύκολο. Όλοι ξέρουν πόσα τρόπαια έχει κερδίσει η ομάδα. Φέτος γιορτάζουμε και τα 50 χρόνια από το 1968. Μπορούμε να μιλάμε για αναγέννηση. Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για το φάιναλ φορ, που ήταν και ο μεγάλος στόχος, αλλά και για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο τρόπαιο μας φέτος. Χρειάζεται συνέχεια για να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…