Κεντρική Διεθνή “Θα παλέψουμε για το καλύτερο με την ΑΕΚ”

“Θα παλέψουμε για το καλύτερο με την ΑΕΚ”

ibon navarro

Η Μούρθια στον ημιτελικό του Basketball Champions League θα “κοντραριστεί” με την ΑΕΚ και όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ίμπον Ναβάρο, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ο τεχνικός της Μούρθια σημείωσε ακόμη ότι θα είναι μία σπουδαία εμπειρία η αναμέτρηση με την Ένωση στο γεμάτο “Νίκος Γκάλης“.

Αναλυτικά:

“Η σεζόν είναι μακρά για εμάς. Η ομάδα προσπάθησε από την αρχή να δημιουργήσει τη χημεία της. Αυτή η πρόοδος κράτησε αρκετούς μήνες και στα πλέι οφ καταφέραμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ μας κόντρα σε Τενερίφη και Καρσίγιακα. Τώρα είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παίζοντας το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Θα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας αυτό. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμάς. Έχουμε παίκτες με εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια, όπως ο Όλεσον, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Παίξαμε κόντρα στην Καρσίγιακα σε παρόμοια ατμόσφαιρα και θα παλέψουμε για το καλύτερο στον ημιτελικό”.

Για το αν θεωρεί πως η FIBA έχει… διαλέξει το ζευγάρι του τελικού: “Πρόκειται για νέα διοργάνωση που θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε έναν διαφορετικό τελικό που όλοι θα έχουν το βλέμμα εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…