Κεντρική Basket League Κύμη Αποσύρεται μετά τα πλέι οφ ο Μπάρλος (pic)

Αποσύρεται μετά τα πλέι οφ ο Μπάρλος (pic)

kymi rethymno barlos

Τέλος σε μία μεγάλη καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Νίκος Μπάρλος. Ο διεθνής φόργουορντ ύστερα από 20 χρόνια στα παρκέ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος. Ο 38χρονος ανακοίνωσε ότι μετά τα πλέι οφς θα σταματήσει το μπάσκετ, αλλά όπως τόνισε θα μείνει κοντά σ΄αυτό.

Αναλυτικά:

“Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή!

Να κοιτάς την κλεψύδρα και να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος σου τελείωσε.

Να την γυρίζεις ανάποδα και να ξεκινάς να δημιουργείς ξανά από το μηδέν.

Να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες…

Με ουρανό και θάλασσα, γαλάζιες…

Καλύτερες από αυτές που έφτιαξες με την πορεία σου πάνω στα παρκέ!

20 χρόνια μετά αισθάνομαι να είμαι παραπάνω από «γεμάτος». Μετά από μια καταπληκτική χρονιά με την Κύμη, οι αγώνες μας στα play offs θα είναι οι τελευταίοι μου σαν επαγγελματίας αθλητής!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα 20 αυτά χρόνια και που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον εκπρόσωπο μου, τις διοικήσεις σε όλες μου τις ομάδες, τον κόσμο που με τη φωνή του μου έδινε ώθηση και δύναμη στα δύσκολα! Όλοι αυτοί απαρτίζουν τα κομμάτια του παζλ της καρδιάς μου και θέλω να γνωρίζουν ότι πάντοτε έδινα ότι είχα,με σεβασμό σε όλους και προπαντός με σεβασμό στο μπάσκετ.

Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε μέχρι τέλος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Όλοι εσείς με κάνατε καλύτερο άνθρωπο! Με μάθατε να μην τα παρατάω πότε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό όπλο στη «φαρέτρα μου» για το αύριο…

και το αύριο θα είναι κοντά στο μπάσκετ, με μεγάλη όρεξη για όμορφα καινούργια πράγματα!

Μετά τιμής,

ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ“.

Να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή! Να κοιτάς την κλεψύδρα και να αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος σου τελείωσε. Να την γυρίζεις ανάποδα και να ξεκινάς να δημιουργείς ξανά από το μηδέν. Να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες… Με ουρανό και θάλασσα, γαλάζιες… Καλύτερες από αυτές που έφτιαξες με την πορεία σου πάνω στα παρκέ! 20 χρόνια μετά αισθάνομαι να είμαι παραπάνω από «γεμάτος». Μετά από μια καταπληκτική χρονιά με την Κύμη, οι αγώνες μας στα play offs θα είναι οι τελευταίοι μου σαν επαγγελματίας αθλητής! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα 20 αυτά χρόνια και που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον εκπρόσωπο μου, τις διοικήσεις σε όλες μου τις ομάδες, τον κόσμο που με τη φωνή του μου έδινε ώθηση και δύναμη στα δύσκολα! Όλοι αυτοί απαρτίζουν τα κομμάτια του παζλ της καρδιάς μου και θέλω να γνωρίζουν ότι πάντοτε έδινα ότι είχα,με σεβασμό σε όλους και προπαντός με σεβασμό στο μπάσκετ. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε μέχρι τέλος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι! Όλοι εσείς με κάνατε καλύτερο άνθρωπο! Με μάθατε να μην τα παρατάω πότε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό όπλο στη «φαρέτρα μου» για το αύριο…. και το αύριο θα είναι κοντά στο μπάσκετ, με μεγάλη όρεξη για όμορφα καινούργια πράγματα! Μετά τιμής, ΜΠΑΡΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη keep walking (@barlos_nikos) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…