Κεντρική NBA Τα highlights του εξαίσιου Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς (vid)

Τα highlights του εξαίσιου Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς (vid)

giannis horford

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν, φυσικά, το απόλυτο επίκεντρο σε άμυνα κι επίθεση για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον “Greek freak” να καταβάλλει υπερπροσπάθεια για λογαριασμό των “ελαφιών”. Ο ηγέτης της ομάδας δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις “ορέξεις” των Μπόστον Σέλτικς αλλά έδωσε σπουδαία “μάχη”, με την ποιότητά του να “ξεχειλίζει”.

Πιο αναλυτικά, ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 λάθη, παραμένοντας στο παρκέ για 43 λεπτά! Η αποδοτικότητα στις προσπάθειές του ήταν αξιοθαύμαστη (13/17 σουτ αλλά και 4/9 βολές) αλλά το πρόβλημα της μονοδιάστατης επίθεσης του Μιλγουόκι παρέμεινε άλυτο, δίχως να υπάρχει άξιος συμπαραστάτης του, πλην του Κρις Μίντλετον (25 πόντοι).

Ο Γιάννης κατάφερε να βρει σκορ τόσο στο μισό γήπεδο, όσο και στο τρανζίσιον. Ο τεράστιος βηματισμός που διαθέτει του έδινε την ικανότητα να σκοράρει με ιδιαίτερα περίτεχνους τρόπους κοντά στο καλάθι, αψηφώντας την επαφή με τον αντίπαλο.

Επίσης, λειτουργούσε, όπως πάντα, κι ως σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ ενώ σκόραρε και με σουτ εκτός ισορροπίας, ειδικά όταν τον μάρκαρε κάποιος σέντερ (Χόρφορντ ή Μπέινς). Στη συνθήκη αυτή, δημιουργούσε με άνεση την απαιτούμενη απόσταση, με αποτέλεσμα να σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις ενώ πήγαινε και σε καθαρά ποστ κινήσεις, όντας πολύ βελτιωμένος σε αυτό το κομμάτι.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…