Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Θέλει σοβαρότητα και προσοχή”

Μίσσας: “Θέλει σοβαρότητα και προσοχή”

missas

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αρχίζει ξανά, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Οι “ερυθρόλευκες” δούλεψαν όλη την διάρκεια της εβδομάδας για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα προβλήματα πάντως να μην λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει στην διάθεση του για την αυριανή (22/4)αναμέτρηση τις Αγγελική Νικολοπούλου και Στέλλα Καλτσίδου, οι οποίες ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι, η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας αποτελείται από τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Τέλος, ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και δήλωσε τα εξής: “Ο Πρωτέας Βούλας με την καινούρια Αμερικανίδα παίκτρια που έχει αποκτήσει, την Νταϊάνα Ντέλβα, είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Είναι ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο που θέλει σοβαρότητα και προσοχή. Και αν συνδυάσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε αυτήν την περίοδο, μαζί και με τη διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα, μπορεί να καταλάβει κανείς την επικινδυνότητα της αναμέτρησης. Το παιχνίδι από μόνο του θέλει προσοχή, εμείς δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα και πλέον είναι το κομμάτι της ενέργειας πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε προσοχή σε όλα τα αμυντικά και επιθετικά μας πλάνα και να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…