Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σάκοτα: “Είναι η μεγαλύτερη χαρά”

Σάκοτα: “Είναι η μεγαλύτερη χαρά”

sakota 1

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Νίμπουρκ και την παρουσία της Ένωσης στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο αρχηγός τόνισε ότι φέτος η ομάδα είναι έτοιμοι για να κάνει το επόμενο βήμα.

Για το αν ονειρεύεται Final Four στην Αθήνα: “Είναι η μεγαλύτερη χαρά, ήταν ο στόχος που βάλαμε από την αρχή. Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό, αλλά προέχει ένας μεγάλος αντίπαλος, που μας έχει κερδίσει δύο φορές. Θεωρώ ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω”.

Για το αν η ΑΕΚ έχει μια… καλή νεράιδα: “Δεν είναι νεράιδα είναι ο χαρακτήρας των παικτών της ομάδας, όταν η ομάδα χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη την έπαιρνε, παλαιότερα θεωρούμασταν το φαβορί και είναι δύσκολο τώρα να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες”.

Για το μέχρι που φτάνει η όρεξη της “Ένωσης”: “Δεν ήταν ποτέ η όρεξη το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα, όποιος έβλεπε τις προπονήσεις τις ομάδας θα έβλεπε ότι υπήρχε όρεξη από την αρχή, το πρόβλημα ήταν τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά”.

Για το αν θέλει να πάρει μια φυσιολογική νίκη και όχι θρίλερ: “Σίγουρα οι συνάδελφοι σας από το Champions League μας έχουν βγάλει βασιλιάδες των ανατροπών, αλλά θα θέλαμε να πάρουμε μια νίκη χωρίς να είναι έτσι. Θα είναι δύσκολα ματς, θα πρέπει να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, όπως τον Ίνγκλις που εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν τον ξέραμε, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…