Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λαρεντζάκης: “Εμείς το πιστεύαμε, εσείς απ’ έξω δεν το πιστεύατε”

Λαρεντζάκης: “Εμείς το πιστεύαμε, εσείς απ’ έξω δεν το πιστεύατε”

larentzakis

Η ΑΕΚ πίστευε εξαρχής στην ανατροπή με Νίμπουρκ, όπως υποστήριξε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Τσεχία.

“Εμείς συνέχεια το πιστεύαμε, εσείς απ’ έξω ποτέ δεν πιστεύατε. Δεν πιστεύατε ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο, ότι θα προκριθούμε στην Τσεχία. Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή. Κοιτάμε κάθε φορά να τα καταφέρουμε, αυτός είναι ο στόχος. Μέχρι στιγμής έχουμε όμως αποδείξει ότι τα πάμε καλά και βήμα με το βήμα ανεβαίνουμε και αποδεικνύουμε πράγματα”, ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της ΑΕΚ.

“Έχουμε μια μεγάλη τύχη και ένα άστρο, αλλά και εμείς είμαστε εκεί στα μεγάλα παιχνίδια και τα “must win” και βγάζουμε χαρακτήρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτά είναι τα μεγάλα παιχνίδια είναι που μένουν και σε χαρακτηρίζουν”, πρόσθεσε.

Για τη Στρασμπούρ, υποστήριξε: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Την ξέρουμε την Στρασμπούρ και μας ξέρει, θα δούμε τα λάθη που κάναμε σε εκείνα τα δύο ματς που χάσαμε από αυτούς. Είναι δύο παιχνίδια μακριά από το Final Four, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…