Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίντεζης:”Μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στην ομάδα ο Χάκετ”

Πρίντεζης:”Μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στην ομάδα ο Χάκετ”

printezis

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ντάνιε Χάκετ στο ΣΕΦ.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:  “Η Μπάμπεργκ έχει αρκετά καλό ρυθμό. Δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά κάθε ομάδα που δεν έρχεται με πίεση μπορεί να σε σκοτώσει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλαμε και υπήρχε ένα πρέπει σε αυτό το παιχνίδι”

Για την εικόνα στο δεύτερο μέρος: “Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ και δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Κάναμε λάθη και βρήκαν ρυθμό, αλλά παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Τρέξαμε, που ήταν ένα από τα κλειδιά του αγώνα και καταφέραμε και κερδίσαμε”

Για τον Σπανούλη: “Είναι πολύ σημαντικός, όλοι το ξέρουμε. Η εκτελεστική και δημιουργική ικανότητά του είναι σε μεγάλα επίπεδα. Μπορούν να μπουν πιο εύκολα καλάθι στην καλή μέρα του και όλη η λειτουργία ήταν πολύ καλή”.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: “Έχουμε πολύ βάθος, φέτος ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γενικότερα υπάρχει και βάθος και θέληση από κάθε παίκτη να καταλάβει τι ρόλο έχει. Ο κάθε παίκτης είναι σημαντικός και όταν έρχονται τα πλέι οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο Τιλί είχε έναν σημαντικό τραυματισμό, αλλά αυτός όπως και ο Μπράουν έχουν μπει πολύ καλά και μας έχουν βοηθήσει”

Για τον Ντάνιελ Χάκετ: “Ο Ντάνιελ ήταν ένας πολύ καλός συμπαίκτης και δεν ήταν τυχαίο που αγαπήθηκε απ’ όλους. Ίσως και ο ίδιος ο κόουτς να έχει στεναχωρηθεί. Τον ήθελε και τον πίστευε. Με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να πάρεις ρίσκο. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στη δράση και μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στην ομάδα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…