Κεντρική Basket League Άρης Οι… ευχές από Συναδινό σε Παπαγεωργίου στην “Sportexpo”

Οι… ευχές από Συναδινό σε Παπαγεωργίου στην “Sportexpo”

aris papageorgiou

Την ευκαιρία να μιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό αλλά και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Τάσο Τζήκα είχε ο Χάρης Παπαγεωργίου ο οποίος βρέθηκε στα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού “Sportexpo”. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ άκουσε ευχές (“καλή επιτυχία”) για τα νέα του καθήκοντα στους “κίτρινους”.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. πραγματοποίησε σήμερα (29/03) το απόγευμα ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης της ομάδας μας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού “Sportexpo”, που πραγματοποιείται (από 29 έως 31/03) στα περίπτερα 9 και 10 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές τη Δ.Ε.Θ. HELEXPO και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό που εγκαινίασε την “Sportexpo”, αλλά και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Τάσο Τζήκα. Αμφότεροι μάλιστα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιηγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…