Κεντρική Γ' Εθνική Γκίμας:”Nα παραμείνουμε ανήσυχοι και ανασφαλείς”

Γκίμας:”Nα παραμείνουμε ανήσυχοι και ανασφαλείς”

Δημήτρης Γκίμας

Ο πρωτοπόρος του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής,Φίλιππος Βέροιας,φιλοξενείται αύριο(18/03, 17.00)  στο Πολύκαστρο από τον Εύαθλο για την 20η αγωνιστική.

Πάντως, το έργο της ομάδας της Ημαθίας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο,καθώς οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην έκτη θέση με τον Πρωτέα Γρεβενών και θα παλέψουν για την νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του Φιλίππου,Δημήτρης Γκίμας, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του λέγοντας τα εξής:”Έξι στροφές πριν το τέλος και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία, ενώ διαθέτει και πολύ δυνατή έδρα. Το σημαντικότερο για εμάς είναι έπειτα από μια σειρά νικηφόρων παιχνιδιών να εξακολουθήσουμε να είμαστε σκληροί και πεινασμένοι. Συνήθως οι συνεχόμενες νίκες φέρνουν εφησυχασμό και ασφάλεια. Το στοίχημα είναι να παραμείνουμε ανήσυχοι και ανασφαλείς. Αυτό που τονίσαμε στους αθλητές μας όλη την εβδομάδα είναι πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…