Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια”

giannis antetokounmpo

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να κερδίσει …μόνος του τους φορμαρισμένους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 30 πόντους (12/20 δίποντα, 6/9 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και έξι λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε (110-99) και υποχώρησε στην κατάταξη της Ανατολής.

Ο Giannis δήλωσε μετά το ματς πως το Μιλγουόκι πρέπει να νικήσει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

“Είχα εναντίον μου σε όλο το παιχνίδι διπλό μαρκάρισμα και κατάλαβα ότι πρέπει να κινηθώ ταχύτερα. Προσπάθησα να ολοκληρώσω φάσεις και να είμαι συνάμα επιθετικός. Οι Ρόκετς είναι μία ομάδα που προσπαθεί σε κάθε φάση να μπει στη ρακέτα. Ήταν πάντα εκεί. Έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ, ανάμεσα στα οποία και μεγάλα τρίποντα. Παίξαμε σκληρά και αμυνθήκαμε σωστά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Συνολικά τα πήγαμε καλά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…