Κεντρική Basket League Άρης “Θα βρεθούμε με τον Γιαννάκη, ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα”

“Θα βρεθούμε με τον Γιαννάκη, ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα”

O Nίκος Λάσκαρης με την παρουσία του στον Άρη εξακολουθεί να “ταλαιπωρεί” τους “κίτρινους”, μια ομάδα που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ο Άκης Μιχαηλίδης που “έζησε” το ένδοξο παρελθόν του Άρη, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι “κίτρινοι”. Συγκεκριμένα είπε στο “Yellow Radio”:

Για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Άρη, εκδήλωση στην οποία βρέθηκε και ο ίδιος: “Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, πήγα και το χάρηκα πολύ. Αυτή η εκδήλωση ήταν μια ετήσια εκδήλωση της βασιλόπιτας, βρήκαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και είδα κόσμο που είχα να δω καιρό και γέμισε η ψυχή μου αγάπη και συναισθήματα το σήμερα είναι οδυνηρό για τον Άρη. Ειδικά από την ανάληψη της διοίκησης δεν περίμενα ποτέ τέτοια αποτελέσματα. Πραγματικά μπορούσε να βοηθήσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει χωρίς την διοίκηση.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλος προβληματισμός και κανένας δεν βλέπει μέλλον στην ιστορία του Άρη, δεν βλέπει πως μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτόν τον κυκεώνα που αντιμετωπίζουμε, από ότι έμαθα είναι ότι οι μετοχές είναι δεσμευμένες και δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία κινήσεων, μου βάλανε ένα πρόβλημα επιπλέον σε αυτά που είχα.

Είναι τεράστιο πρόβλημα δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί και εύχομαι να λύσει τα προβλήματα του ο κύριος Λάσκαρης και να ανακουφιστεί και ο Άρης. Δεν μπορεί να κάνει στην άκρη με τις μετοχές αλλά και στην άκρη να έκανε, δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Δεν λύνεται το πρόβλημα, μόνο εάν λυθούν τα προβλήματα του Λάσκαρη και μετά να δούμε τι θα γίνει με τον Άρη. Είμαι πολύ προβληματισμένος”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Είπαμε να βρεθούμε να συζητήσουμε, είναι και αυτός πολύ προβληματισμένος και είπαμε να τα πούμε από κοντά για να δούμε τι θα κάνουμε, να δούμε πως το σκέφτεται και τι έχει στο μυαλό του. Αν δεν λυθεί το θέμα των μετοχών του Άρη, δεν μπορεί να προχωρήσει η ιστορία, μπορεί να γινούν κινήσεις αλλά πρώτα πρέπει να λυθεί το θέμα των μέτοχων, αυτό επείγει. Είναι στην πιο τραγική κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ ο Άρης”.

Για το ότι έχει επηρεαστεί και το αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη: “Ήδη είμαστε σε άσχημο δρόμο και τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα και έχει ήδη 9 ήττες στο ενεργητικό του, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν 9 ήττες συνεχόμενες στον Άρη, δεν έχει γίνει ποτέ, άρα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά ο Άρης. Βλέπω ότι όσο και αν βοηθήσει ο κόσμος, όταν ο Άρης αγωνιστικά δεν πηγαίνει καλά και όταν κάνει η ομάδα 9 ήττες δεν μπορώ να διανοηθώ τι μπορεί να έχει γίνει”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Νίκο Λάσκαρη: “Όχι δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Πρώτη φορά είναι αυτό το πράγμα και όταν ξεκίνησε ο Λάσκαρης πίστευα ότι θα προχωρήσει η ομάδα και με αυτό το πισωγύρισμα που έγινε, έχασα την μπάλα και εγώ και ο κόσμος”.

Για το μήνυμα που θέλει να “στείλει” στον κόσμο της ομάδας: “Θέλω να πω κουράγιο, η ομάδα μας έχει δοξάσει στο πανελλήνιο και στην Ευρώπη και πρέπει να σταθούμε στην ομάδα όσο μπορούμε και ο Θεός να βάλει το χέρι του”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Επέστρεψε ο Κουζέλογλου, ενοχλήσεις για Τσάλμερς

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (2…