Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να χαρεί ο Πρόεδρος”

“Να χαρεί ο Πρόεδρος”

sakota 2

Έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη τύπου του τελικού. Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε ακόμη ότι θέλουν να πάρουν το τρόπαιο, για να χαρεί και ο πρόεδρος της ομάδας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σημείωσε χαρακτηριστικά: “Χαιρόμαστε και εμείς που είμαστε σε έναν τελικό. Είναι μια διοργάνωση που είχαμε να μετάσχουμε πολλά χρόνια. Όλες οι χώρες παίζουν Κύπελλο και όλα τα μάτια είναι εκεί. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν παίζουμε τόσο συχνά σε τελικό, αλλά είμαστε 100% έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Είναι κάποιες εποχές όπως αυτή που θα θέλαμε να χαρεί και ο πρόεδρος ένα Κύπελλο. Αν είναι αύριο θα είναι το τέλειο, αν όχι συνεχίζουμε”.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε: “Προφανώς και εμείς από την πλευρά μας είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να χαρεί τον τελικό ο κόσμος, αλλά και εμείς. Ο τρόπος ήταν σημαντικός γιατί μια ομάδα έφτασε στον τελικό νικώντας τον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα”.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου: “Δεν νομίζω πως είναι κριτήριο ένα προηγούμενο παιχνίδι. Παίζουμε κόντρα σε ομάδα που έχει παίξει πολλούς τελικούς. Σίγουρα θέλουν μια αντίδραση, αλλά είναι τελικός δεν υπάρχει επιρροή του προηγούμενου αγώνα”.

 

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…