Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μεγάλη η επιθυμία για την πρόκριση…”

“Μεγάλη η επιθυμία για την πρόκριση…”

margaritis 1

Για το εκτός έδρας ματς με την Βέντσπιλς στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα “ψάξει” την νίκη για να πάρει την πρόκριση μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας”.

Συνεχίζοντας τόνισε για τον αγώνα με τους Λετονούς: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Βέντσπιλς είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …