Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δίκαιος νικητής ο Παναθηναϊκός, δείξαμε νευρικότητα…”

“Δίκαιος νικητής ο Παναθηναϊκός, δείξαμε νευρικότητα…”

paok 5

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά τελικά οι “πράσινοι” με ένα ξέσπασμα στο τέλος έφτασαν σε μια εύκολη νίκη. Στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε:

“Στο τέλος του ματς ο Παναθηναϊκός ήταν δίκαιος νικητής. Μετά το 15′ δείξαμε νευρικότητα επιθετικά, στον τρόπο εκτέλεσης και δεν καταφέραμε στο επόμενο διάστημα εκτός από ένα ξέσπασμα του Γκος, να πλησιάσουμε στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί μεγάλα προβλήματα αμυντικά, αυτό δεν το ελέγξαμε και έτσι ήρθε η ήττα. Πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς που είναι κομβικό για τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Παρασκευή και εμφανίστηκε συγκεντρωμένος σήμερα. Δεν είχαμε την κατάλληλες αποφάσεις. Οταν ήμασταν στους τέσσερις πόντους υπήρχε μια απογοήτευση σαν να ήμασταν πίσω με 15 πόντους. Αντιδράσαμε λάθος όταν βρεθήκαμε με 10 πόντους πίσω. Ολη μας η προετοιμασία ήτα για το σημερινό ματς και τα λίγα 24ωρα θα προετοιμάσουμε το τελευταίο ματς. Οταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό το ματς”.

Για το ο ΠΑΟΚ εμφανίζει εκνευρισμό σε εντός έδρας παιχνίδι, όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ: “Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Αυτό έγινε με την Λούντβισγκμπουργκ. Δεν υπάρχει δείγμα πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιδράσει. Δεν είναι σαφές το δείγμα ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας. Σε γενικές γραμμές ελέγχουμε τα πράγματα στο γήπεδό μας, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων”.

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς πόντους από αιφνιδιασμό, στο δεύτερο έγινε το αντίθετο. Ο Παναθηναϊκός σήμερα άνοιξε το rotation, αυτή την δυνατότητα την έχει. Μπορεί να κρατά τον ρυθμό εκεί που θέλει. Είχαμε κακή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το αν υπάρχει περισσότερη πίεση στο πρωτάθλημα: “Ο στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα που συμμετέχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις ήττες και σήμερα κέρδισε δύσκολα την Κύμη. Η ποιότητα του πρωταθλήματος δυσκολεύει την κατάσταση για όλους μας”.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…