Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ευχαριστημένοι με την βελτίωση του Μήτογλου…”

“Ευχαριστημένοι με την βελτίωση του Μήτογλου…”

pasqual 1

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ… πάτησε γκάζι και τελικά έφτασε σε αυτό το +17 (74-91). Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε:

“Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ στο επόμενο παιχνίδι, να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας, αντιδράσαμε σε σχέση με το τελευταίο μας ματς. Δεν είναι εύκολο να κοντρολάρεις τον ΠΑΟΚ και αυτή η νίκη μας δίνει καλύτερη ψυχολογία εν όψει του αγώνα με την Μπασκόνια”.

Για τον Μήτογλου (σ.σ. είχε επτά πόντους σε 21′): “Είμαστε ικανοποιημένοι με την βελτίωσή του και γι’ αυτό δώσαμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το αξίζει”.

Για το ότι δεν έπαιξε ο Σίνγκλετον: “Εχει αγωνιστεί εδώ και 2-2,5 εβδομάδες με τραυματισμό. Ετσι σήμερα αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε για να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέδωσε δημιουργικά: “Υπάρχουν μέρες που όλα πάνε καλά αλλά και λάθος όπως έγινε στην Γερμανία. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε άμυνα και επίθεση”.
Για την περίπτωση ενίσχυσης στην ρακέτα: “Ποτέ δεν αναφέρομαι σε τέτοια θέματα μιλώντας σε ΜΜΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…