Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Δεν αντέξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο”

“Δεν αντέξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο”

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από τον Προμηθέα ανέφερε ότι η ομάδα του δεν άντεξε στο τελευταίο δεκάλεπτο και γι αυτό ηττήθηκε στο πλαίσιο της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι προσπάθησε να ξεκουράσει τους βασικούς του κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά η εξέλιξη δεν του το επέτρεπε.

Αναλυτικά:

Δεν αντέξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε 28 πόντους και αυτό οφείλεται τόσο στο ταλέντο όσο και στην ποιότητα των παιδιών του Προμηθέα. Εμείς όσες φορές προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους από τους βασικούς μας παίκτες, δεχτήκαμε πόντους 5-0, 7-0 το όποιο είναι δύσκολο να γυρίσεις. Κάναμε πολλά τριποντά, λίγα περισσότερα από όσα θα έπρεπε και ήταν ένα στοιχείο που το είχαμε δουλέψει για το σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς παρόλο που ήμασταν στην έδρα μας δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε αρκετά ανοιχτά σουτ.

Συνεχίζουμε έχοντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά μας που για εμάς δεν έχει πολύ ενδιαφέρον, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να αφομοιώσουμε τα καινούρια παιδιά στην ομάδα και να αυξήσουμε το ράστερ και να είμαστε έτοιμοι και υγιείς για τα παιχνίδια μετά τον Παναθηναϊκό που θα είναι καθοριστικά για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…