Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπουρούσης: “Γι’αυτό στράβωσα με τον Ολυμπιακό”

Μπουρούσης: “Γι’αυτό στράβωσα με τον Ολυμπιακό”

bourousis

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό κι ήρθε σε σύγκρουση με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στον λόγο που στράβωσε με τους Πειραιώτες.

Για την ιστορία του 2011: “Σίγουρα με στεναχώρησε και με πλήγωσε. Κάποιοι πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς όμως να ακούσουν την αλήθεια. Υπάρχει μια πίκρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Υπάρχουν όμως πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει. Έχω πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου την αλήθεια και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο. Στον Ολυμπιακό μέχρι να γίνει η ιστορία με τον Ίβκοβιτς, που με είχε βγάλει εκτός ομάδας, είχα ζητήσει τρεις φορές να κληθώ σε απολογία. Αυτό δεν έγινε και από τότε ο Γιάννης Μπουρούσης στράβωσε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Είχα μπει στη νοοτροπία του κόσμου του Ολυμπιακού. Δέθηκα με τον Ολυμπιακό. Όταν έγινε αυτή η ιστορία, δεν ξανασχολήθηκα. Ως προπονητής ο Ίβκοβιτς μπορώ να πω ότι ήταν ο καλύτερος του κόσμου, με μένα όμως δεν ξέρω τι έγινε. Ήθελα να έρθει να μου πει ότι έχω κάνει αυτό το λάθος και να το πληρώσω. Αυτό δεν έγινε και από τότε δεν ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…