Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Xαρούμενοι που είχαμε τέτοια ευστοχία…”

“Xαρούμενοι που είχαμε τέτοια ευστοχία…”

paok 5

Ο ΠΑΟΚ από το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο και έφτασε στην νίκη δίχως να… αγχωθεί. Ετσι πήρε το τρίτο σερί θετικό του αποτέλεσμα και μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” δήλωσε:

“O Πανιώνιος έχει καλό επιθετικό προσανατολισμό και τονίσαμε στην ομάδα να μην ξεγελάσει η εικόνα της βαθμολογίας. Είχαμε πει να μην κάνουμε κάποια έκπτωση όσον αφορά την ενέργεια στην άμυνα. Δεχτήκαμε 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε σκληράδα και γυρίσαμε το ματς και μετά το 15′ και το 17′ είχαμε τον έλεγχο. Φτάσαμε σε μια νίκη σημαντική και ταυτόχρονα κάναμε τρεις νίκες. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Εύχομαι στον Πανιώνιο να σταθεί δυνατός και να παλέψει”.

Για τα 30 τρίποντα που εκτελέστηκαν: Πρέπει να δημιουργούμε και να παίρνουμε ό,τι μας δίνει ο αντίπαλος. Δεν είχαμε στόχο να σουτάρουμε 30 τρίποντα. Σε μεγάλο ποσοστό ήταν καθαρά σουτ και πολλά από αυτά ήταν εύστοχα. Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε τέτοια ευστοχία (σ.σ. 14/30 τρίποντα)”.

Για τα έξι λάθη στο ματς και για τα πολλά λάθη εκτός έδρας: “Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν για όλα εξήγηση… Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δεν πιέζει πολύ στο μισό γήπεδο. Εμείς πιέσαμε και ο Πανιώνιος έκανε 17 λάθη. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα εκτός. Οσο κρατάμε αυτό το επίπεδο λαθών, για εμάς είναι πλεονέκτημα”.

Για τους τραυματισμούς: “Ο Χαραλαμπόπουλος αύριο θα είναι μαζί μας κανονικά. Είχε μια ενόχλησε στον προσαγωγό, ο Μαργαρίτης δεν ξέρω. Περιμένουμε τι θα μας πει ο γιατρός”.

Για την συμμετοχή του Καραμανώλη: “Ο Καραμανώλης και ο Καρράς έχουν πολύ καλή παρουσία αλλά έχουν παιδιά πιο μπροστά από αυτούς. Αν δεν τους επιβραβεύουμε ενώ προσπαθούν, τότε θα σταματήσουν να προσπαθούν”.

Για την αγωνιστική βελτίωση του ΠΑΟΚ: “Εχουμε δουλέψει περισσότερο. Το μείγμα έμπειρων παιδιών όπως ο Τσόχλας, ο Μαργαρίτης, ο Γκος και ο Τζάκσον σε συνδυασμό με κάποια άλλα παιδιά όπως ο Κατσίβελης και ο Χρυσικόπουλος αλλά και τους νεαρούς που υπάρχουν, αυτό μας βοηθά να πάρουμε την σωστή επιλογή. Αυτό μπορούμε να το βελτιώσουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί η κούραση δεν βοηθά σε αυτό”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …