Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρομερό βίντεο της Euroleague για Πασκουάλ! Τον αποθέωσαν οι παίκτες (vid)

Τρομερό βίντεο της Euroleague για Πασκουάλ! Τον αποθέωσαν οι παίκτες (vid)

pasqual

Η Ευρωλίγκα εστίασε στον προπονητή του Παναθηναϊκού,ο οποίος δήλωσε στην αρχή:”Όλες οι ομάδες ξεκινούν την σεζόν θέλοντας να πάρουν την Euroleague, αλλά μόνο μία θα τα καταφέρει. Το Final Four είναι στόχος για όλους, τους παίκτες, τους προπονητές, τον κόσμο, τις ομάδες, όλους.”

Στην συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός είπε:”Πιστεύω πως μια τέτοια ομάδα δεν μπορεί ποτέ να περιορίζεται. Πρέπει να πιέζουμε τους εαυτούς μας προς τα όρια, όσο προχωράει η σεζόν. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, αλλά μαθαίνεις από το παρελθόν. Αν μπούμε στα πλέι οφ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Από την εμπειρία μου, αυτό που συνέβη πέρυσι μας έκανε πιο δυνατούς πνευματικά.”

Το αφιέρωμα δείχνει την αρχή του Παναθηναϊκού στην regular season αλλά και τα θετικά αποτελέσμάτων “πρασίνων” μετά την νίκη τους στο Σ.Ε.Φ κόντρα στον Ολυμπιακό.Ο Πασκουάλ είπε για την εμπειρία του ως προπονητής του Παναθηναϊκού τα εξής:”Νομίζω πως είμαι ένας προπονητής, που δεν μπορεί να έχει μια ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Απολαμβάνω τον ρόλο του προπονητή εδώ. Κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητές της, είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά απολαμβάνω να είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού.”

Μερικοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησαν για τον προπονητή τους.

Ζακ Όγκαστ: Ο προπονητής είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Δουλεύει μαζί μας, έχει υπομονή, έχει πολλά plays. Είναι υπομονετικός και μας βοηθάει να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα.”

Τζέιμς Γκιστ: Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μας δίνει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει πάει σε Final Four, έχει πάρει πρωταθλήματα. Καταλαβαίνει τι χρειάζεται για να νικήσεις και να φτάσεις εκεί. Είναι δικό μας θέμα, των παικτών, να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και όσα λέει».

Νικ Καλάθης: Νομίζω πως ήταν το σημείο – κλειδί για εμάς, για να βρούμε το μομέντουμ στο δρόμο για το Top 8 και να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μας ετοίμασε. Όλα τα ματς για εμένα είναι τα ίδια. Ειδικά στην Euroleague, που κάθε παιχνίδι μετράει και μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, δηλαδή στο Final Four.”

Νίκος Παππάς: Ό,τι και αν συμβαίνει στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια εκείνος παραμένει ήρεμος. Πώς να το πω; Το μεταδίδει αυτό σε εμάς. Είναι πολύ σημαντικό, δεν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…