Κεντρική Γυναίκες Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει!

Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει!

faros gynaikes

Ο Φάρος Κερατσινίου ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 Γυναικών και απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Φάρος πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, φιγουράρει στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα.

Ο Φάρος από την αρχή της σεζόν έδειξε ότι δεν θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία, αλλά πως θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα του Κερατσινίου ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, καθώς πανηγύρισε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην έκτη αγωνιστική έχασε από τον Ολυμπιακό και από τότε “έχτισε” νέο σερί με 7/7 νίκες.

faros gynaikes 2

Τα κορίτσια του κόουτς Λειβάδη δείχνουν τα δόντια τους σε κάθε παιχνίδι, “μάχονται” και στο τέλος καταφέρνουν να παίρνουν αυτό που επιθυμούν, δηλαδή τη νίκη. Ο Φάρος, όμως, δεν πρωταγωνιστεί μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Προκρίθηκε στο Final Four της διοργάνωσης και έγινε η πέμπτη ομάδα, που καταφέρνει να πάει σε Final Four Κυπέλλου τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες (οι άλλες τέσσερις είναι ο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος).

Οι άνθρωποι του Φάρου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτή αποτυπώνεται και στο παρκέ. Στόχος τους να συνεχίσουν σ΄αυτόν τον ρυθμό και στο τέλος να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Πάντως, πολύ καλή δουλειά δεν γίνεται μόνο στη γυναικεία ομάδα, αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Απ΄αυτά αναμένεται άμεσα να ξεπεταχτούν τα νέα αστέρια, που θα στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα του Φάρου, αλλά και την Εθνική ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…