Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Οι κορυφαίοι της 15ης αγωνιστικής!

Euroleague: Οι κορυφαίοι της 15ης αγωνιστικής!

luka doncic real madrid eb17

 

Η λήξη της 15ης αγωνιστικής, σηματοδοτεί και τη λήξη του πρώτου γύρου της φετινής Ευρωλίγκας. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και το ebasket.gr σας παρουσιάζουν τη κορυφαία πεντάδα της 15ης στροφής, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λούκα Ντόνσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης)

Δε θα μπορούσε να λείπει ο MVP της 15ης αγωνιστικής. Ο Σλοβένος γκαρντ, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και με τους 20 πόντους του, έδωσε τη νίκη στη «Βασίλισσα». Ο νεαρός γκαρντ των Μαδριλένων σημείωσε double-double, μετρώντας 20 πόντους και 10 ασίστ.

Κέβιν Πάνκος (Ζάλγκιρις)

Άλλος ένας Σλοβένος που πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση. Ο Κέβιν Πάνκος της Ζαλγκίρις, έκανε μια ηγετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Σάρας Γιασεβίτσιους να πάρει μια μεγάλη νίκη, εκμεταλλευόμενη και της απουσίες των Πειραιωτών. Ο Πάνκος, μέτρησε 14 πόντους και 7 ασίστ, δείχνοντας πως είναι ο leader της φετινής Ζαλγκίρις.

Έρικ Γκριν (Βαλένθια)

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Βαλένθια, Έρικ Γκριν, πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Γκριν, ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, σκοράροντας 20 πόντους. Ο Αμερικανός έδωσε στη Βαλένθια σκορ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, όντας ο… μόνιμος πρωταγωνιστής σε κάθε ματς των Ισπανών.

Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ)

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ΤΣΣΚΑ απέναντι στη Μπασκόνια, με τελικούς νικητές τους Ρώσους. Ο Ισπανός γκαρντ «βομβάρδισε» με 25 πόντους το καλάθι των Βάσκων, προσθέτοντας στη στατιστική του και 8 ασίστ. Ήταν ο απόλυτος «μαέστρος» του ματς, δείχνοντας πως σιγά-σιγά βρίσκει τον παλιό, καλό εαυτό του.

Νεμάνια Νέντοβιτς (Μάλαγα)

Ο Σέρβος killer της Μάλαγα, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει ένα μεγάλο εκτός έδρας διπλό. Ο Νέντοβιτς, σκόραρε 20 πόντους με τα 4/7 τρίποντα και 6 ασίστ, να αντικατοπτρίζουν πλήρως το εξαιρετικό βράδυ στο οποίο βρέθηκε. Πλέον, έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ηγετικό ρόλο στους Ισπανούς και δείχνει το πραγματικό του ταλέντο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στην παράταση από ένα σφύριγμα (80-82). Σ’ ένα από τα ομορφότερα παιχνί…