Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σάρωσε” η Φενέρ με τρομερό Ουαναμέικερ!

“Σάρωσε” η Φενέρ με τρομερό Ουαναμέικερ!

nmnmnmnmnmnm

Η ομάδα που μας εντυπωσίασε: Φενέρμπαχτσε

Η 20η αγωνιστική της Euroleague, μας επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις, νίκες στο φινάλε, τρομερές αποδόσεις και ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Μια από τις ομάδες που μας έκανε να μείνουμε «κολλημένοι» στη τηλεόραση, ήταν ο Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκαμψε την αντίσταση της Μπαρτσελόνα (86-82) στην Ulker Arena, και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Φενέρ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, με τους Ισπανούς να είναι μόνιμα κοντά στο σκορ. Οι Καταλανοί προσπάθησαν να κάνουν την επίθεση τους στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά η εξαιρετική αμυντική προσήλωση των παιχτών της Φενέρ σε συνδυασμό με τον επιθετικό οίστρο που είχαν Μπραντ Ουαναμέικερ και Νίκολο Μέλι, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αλόνσο να «κλέψει» τη νίκη.

Ο παίχτης που μας εντυπωσίασε: Μπραντ Ουαναμέικερ (Φενέρμπαχτσε)

wanamaker538 58808 5259024

Ένας από τους κύριους υπευθύνους της νίκης των Τούρκων εναντίον της Μπαρτσελόνα, ήταν ο Μπραντ Ουαναμέικερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν τρομερός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πέτυχε δύσκολα και καθοριστικά καλάθια, που «σκότωσαν» τους Καταλανούς, ενώ ήταν συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…