Κεντρική Basket League «Ανεβαίνει» και ελπίζει ο Πανιώνιος, το «βιολί» του ο Μούντι!

«Ανεβαίνει» και ελπίζει ο Πανιώνιος, το «βιολί» του ο Μούντι!

panionios gsl faros.f8838d510711b13e086dbeb02e9433f4 1

 

 

Η ομάδα που μας εντυπωσίασε:

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας (74-66) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν σαφώς καλύτερη του ΓΣΛ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας δικαίως τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και τρίτη συνολικά, νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

kravic

Το ματς είχε χαρακτήρα «τελικού», καθώς μια ενδεχόμενη ήττα, θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα τους Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Ζιάγκου δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα τελευταία δύο παιχνίδια, δείχνοντας πως θέλει να αφήσει πίσω το κακό της πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στην ομαδικότητα. Το σύνολο του Πανιωνίου, ουδεμία σχέση έχει με τις προηγούμενες αγωνιστικές, αφού η ομάδα παίζει σαφώς καλύτερο μπάσκετ. Πλέον, μπορούμε να μιλάμε για μια πραγματική «ομάδα».

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στη 13η θέσης της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, κυνηγώντας τον ΓΣΛ, ο οποίος έχει 19 βαθμούς.

Πολύ ενδιαφέρον έχουμε και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αφού πέντε ομάδες «παλεύουν» για να «σωθούν».

Ο παίχτης που μας εντυπωσίασε:

Στεφάν Μούντι (Ρέθυμνο)

 

moynti 1

Για άλλη μια φορά, ο Στεφάν Μούντι ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του εναντίον του Κολοσσού (89-61). Ο Μούντι ήταν καταπληκτικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. «Κουβάλησε» το Ρέθυμνο επιθετικά, αφού με δικά του καλάθια, ιδίως την αρχή, οι Κρητικοί πήραν από νωρίς μεγάλη διαφορά. Έτσι, οι συνθήκες του αγώνα, επέτρεψαν στον coach Νίκο Βετούλα να κάνει το απαραίτητο ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…