Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Εδώ όλοι είναι… τρελοί με το μπάσκετ”

“Εδώ όλοι είναι… τρελοί με το μπάσκετ”

lukas lekavicius panathinaikos real madritis

Εντυπωσιασμένος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι ο Λούκα Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρτν, που το καλοκαίρι άφησε τη Ζαλγκίρις για το “τριφύλλι”, ανέφερε ακόμη ότι νοιώθει πολύ καλά στους “πράσινους” και ότι οι εντυπώσεις του από τη σεζόν είναι πολύ καλές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα “15min.lt”:

“Οι εντυπώσεις μου από τις σεζόν είναι καλές. Τα πηγαίνω καλά, όπως και η ομάδα. Όλα είναι καλά. Όταν έλειψε ο Καλάθης είχε αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα πως θα παίζω τουλάχιστον 20′ και έβαλα μερικά σουτ. Ένιωσα ελεύθερος.

Νιώθω καλύτερα πλέον στην ομάδα. Έχουμε πολλά συστήματα και ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο για κάθε παιχνίδι. Νιώθω καλύτερα. Έχουμε ψηλούς που παίζουν με αλλαγές και το χρησιμοποιούμε πολύ αυτό το σύστημα. Όταν αγωνίζομαι, προσπαθούμε να αλλάζουμε λιγότερο. Όμως, τα δοκιμάζουμε όλα. Στην επίθεση μας ζητάει να είμαστε επιθετικοί. Αυτό δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Αν είμαι μόνος, θα σουτάρω”.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: “Οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Αυτό που είδα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν το έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Το λέω με σεβασμό στους οπαδούς της Ζαλγκίρις. Αυτό ήταν κάτι απίστευτο. Το γήπεδο ήταν γεμάτο με 20.000 οπαδούς και όλοι τραγουδούσαν. Εδώ όλοι είναι… τρελοί με το μπάσκετ. Οι οπαδοί μας είναι πολύ αποφασισμένοι. Έχουμε πολύ καλούς οπαδούς. Στην έδρα μας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αλλά, θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο”.

Για τη «διαμάχη» της Euroleague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα: “Κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά. Μιλάμε λίγο με τον πρόεδρο. Βασικά, μιλάμε όταν έρχεται στα αποδυτήρια για να μας δώσει συγχαρητήρια ύστερα από μία νίκη. Πάντα βλέπει τους αγώνες μας”.

Για τη Ζαλγκίρις Κάουνας: “Δεν περίμενα ότι η Ζαλγκίρις θα είναι τόσο ψηλά. Δεν ξέρω, είμαι κάπως ξαφνιασμένος. Είδα παιχνίδια τους και παίζουν πολύ καλά. Είναι έργο προπονητή. Οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι στο προπονητικό πλάνο. Ίσως να μην το έχουν καταλάβει όλοι ακόμα, αλλά το προσπαθούν. Γι’ αυτό παίζει τόσο καλά η Ζαλγκίρις. Βλέπω όσα περισσότερα ματς της μπορώ. Αν είχα την ευκαιρία, θα τα έβλεπα όλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…